Politerno > Україна і світ > Вкрала “скотиняка” 96 мільярдів грн – Клименко вручили “підозру”

Вкрала “скотиняка” 96 мільярдів грн – Клименко вручили “підозру”

  • 14 Червня, 2017
  • 1737 Переглядів
  • 0

Олександру Клименку, який займав при владі біглого екс-президента України Віктора Януковича посаду міністра податків і зборів, вручили “підозру”.

Про це написав заступник Генерального прокурора – головний військовий прокурор України Анатолій Матіос у своєму Facebook.

Екс-мінздох Клименко отримав лист щастя

Перебуваючому у глибокій еміграції через страх повернутися на Батьківщину екс-мінздоху Клименко О.В. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст.364 КК України ( створення і участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем).

Повідомлення про підозру направлено Клименку О.В. у спосіб, передбачений КПК України.

Як сказав би у такому випадку Ляшко: – “вкрала Скотиняка 96 мільярдів людських грошей”.

Підтверджую – Кліменко енд компані ( і ті що гелікоптерами вже “прилетіли”, і ті, що у придорожніх мотелях у Білгородській області РФ від страху спиваються, і ті, що по норах ховаються) дійсно обгрунтовано підозрюються у нанесенні збитків державі на суму 96 мільярди гривень ( при курсі $ на той час 8 грн.).

Але ми йдемо за ними. В одному темпі. Безпристрасно і невідворотно. Для одягання на їхні рученьки українського намиста заслужених кайданок.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE