Politerno > Україна і світ > НАБУ затримало фігуранта справи Онищенко

НАБУ затримало фігуранта справи Онищенко

  • 16 Червня, 2017
  • 1510 Переглядів
  • 0

Спецназ Національного антикорупційного бюро (НАБУ) затримав фігуранта “газової справи” нардепа Олександра Онищенка Валерія Постного по новій підозрі, повідомляє Hromadske.

Обвинуваченого у “газовій справі Онищенка” Валерія Постного випустили з Лук’янівського СІЗО, оскільки сплив термін його утримання за підозрою. Однак опівночі його одразу знову затримав спецназ Національного антикорупційного бюро за новою підозрою.

Відзначається, що Постного повезуть в НАБУ для слідчих дій, а після – в ізолятор тимчасового утримання.

Нагадаємо, прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детективи НАБУ вручили обвинувальні акти  вісьмом підозрюваним та їхнім захисникам у так званій “справі Онищенка”.

Зокрема Валерій Постний звинувачується як організатор у складі злочинної організації.

Суд 15 червня вже другий день намагався обрати запобіжний захід для Постного. У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що Постного досі не арештували через затягування процесу адвокатами.

Солом’янський суд Києва переніс засідання у справі Постного на 9:30 16 червня.

Раніше Національне антикорупційне бюро України звернулося до правоохоронних органів кількох країн щодо депутата-втікача Олександра Онищенка, який підозрюється в організації “газової схеми”, що завдала 3 млрд шкоди Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE