Politerno > Україна і світ > Бізнесменів не можна пускати у політику, – Лановий (Відео)

Бізнесменів не можна пускати у політику, – Лановий (Відео)

  • 16 Червня, 2017
  • 1609 Переглядів
  • 0

Потрібно, щоб суспільство нарешті зрозуміло, що не можна на виборах голосувати за бізнесменів. Адже ще вчора вони були простими підприємцями, а вже завтра, після приходу до влади, вони стануть олігархами.

Таку думку висловив віце-прем’єр-міністр України, міністр економіки України у 1992 році Володимир Лановий на телеканалі ZIK.

“Кожні вибори в Україні виводять на політичну арену нові сили. Відтак, хоч і повільно, але реструктуризація політикуму все ж відбувається. Тому виборчий процес – це не просто формальна зміна крісел, кожного разу це нові виклики, нові цілі, а також усе більше розуміння українців, що бізнесменів не можна пускати у політику”, – наголосив Володимир Лановий.

Також експерт зазначив, що ніде у Європі немає такого, щоб бізнесменів підтримували і просували на виборах.

“Потрібно, щоб суспільство нарешті зрозуміло, що не можна на виборах голосувати за бізнесменів. Адже ще вчора вони були простими підприємцями, а вже завтра, після приходу до влади, вони стануть олігархами”, – констатує Лановий.

До того ж, політолог Олег Доній вважає, що сьогодні на виборах суспільство не готове шукати альтернативу.

“Від самого початку незалежності України вибір нації був досить прикрим. Адже серед 5-ти українських президентів, які були за цей час, жоден, насправді, не боровся за незалежність Україні наприкінці 80-х і на початку 90-х років. Відтак, нація від самого початку не обрала борців за незалежність, а обрала олігархічний напрямок.

Тому сьогодні українцям потрібно подивитися у дзеркало і запитати себе, чи будуть вони знову наступати на ті ж граблі?”, – зауважив Олесь Доній.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE