Politerno > Україна і світ > Генпрокуратура зібрала докази злочинів проросійських найманців (Відео)

Генпрокуратура зібрала докази злочинів проросійських найманців (Відео)

  • 19 Червня, 2017
  • 1334 Переглядів
  • 0

Представники Генпрокуратури зафіксували злочини бойовиків у зоні АТО.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

Одна з мобільних груп Генпрокуратури працювала у селищі Золоте, що на Луганщині. Слідчі оглянули місце події та задокументували факти наслідків обстрілу з боку терористів – пошкоджені будинки, особисте майно місцевих жителів. Саме ці документи стануть підґрунтям доказової бази щодо злочинів проросійських найманців на Донбасі.

Зазначається, що на території Донецької та Луганської областей вже два тижні працюють зведені мобільні групи представників Генпрокуратури України. Всі зафіксовані порушення та дії бойовиків слідчі кваліфікують згідно з Кримінальним кодексом.

Дії бойовиків ОРДЛО кваліфікуються згідно з Кримінальним кодексом України

В районі проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей вже два тижні працюють зведені мобільні групи представників Генеральної прокуратури України.
Зокрема, 17 червня, одна з таких груп зафіксувала наслідки ворожого артилерійського обстрілу, що відбувся напередодні та завдав суттєвої матеріальної шкоди приватним домогосподарствам населеного пункту Золоте.

Слідча оперативна група провела огляд місця події, вивчила та задокументувала факти, що згодом стануть підґрунтям доказової бази у подальшому розслідувані кримінального впровадження згідно чинного законодавства нашої держави.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE