Politerno > Україна і світ > Рабінович заявив, що “Опоблок” приєднався до коаліції БПП та “Народного фронту”

Рабінович заявив, що “Опоблок” приєднався до коаліції БПП та “Народного фронту”

  • 22 Червня, 2017
  • 1565 Переглядів
  • 0

Народний депутат Вадим Рабінович з фракції “Опозиційний блок” заявив, що його фракція фактично стала частиною коаліції БПП та “Народного фронту”.

Про це нардеп заявив у ефірі одного з телеканалів, коментуючи голосування у Верховній Раді за законопроекти, які вносять зміни до Господарського, Громадянського та Процесуального кодексів України, Кодексу адміністративного судочинства та інші законодавчі акти.

“Сьогоднішнє голосування показало всім нам, що в парламенті утворилася справжня більшість у складі “Народного фронту”, БПП і “Опозиційного блоку”. Тому я пропоную “Опозиційному блоку” прибрати з назви слово “опозиційний” і залишити просто “блок”, наприклад, блок за інтересами”, – наголосив Рабінович.

На його думку, прийнятий за основу законопроект – це вбивство правосуддя.

Його суть полягає у скасуванні інституту адміністративних судів. Зазначений документ, за словами Рабіновича, є схожим до законопроекту про спецконфіскацію: “Тепер такого поняття, як судовий розгляд “людина проти держави”, більше не існує”.

Крім того, Рабінович зазначив, що “Опозиційний блок” зрадив своїх виборців, проголосувавши разом з БПП та “Народним фронтом”.

Як повідомлялось, не так давно, Вадим Рабінович на засіданні фракції Опозиційний блок попросив виключити його з фракції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE