Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко виступила за імпічмент Петра Порошенка (Відео)

Юлія Тимошенко виступила за імпічмент Петра Порошенка (Відео)

  • 23 Червня, 2017
  • 2735 Переглядів
  • 0

Як повідомляє інтернет-видання “Коментарі“, в розмові з журналістами в Раді голова фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко зробила несподівану заяву – вона вважає обгрунтованою ініціативу про імпічмент Президента України Петра Порошенка.

Лідер “Батьківщини” наголосила, що Порошенко, на її думку, вже давно заробив на імпічмент. “З того моменту, коли він почав заробляти на крові, почав заробляти на війні разом зі своєю корумпованою оточенням”, – заявила Тимошенко.

Слова Тимошенко підтримали члени її фракції. Нардеп Сергій Власенко заявив, що Порошенко вже 5 разів заробив на імпічмент. “Вийдіть, запитайте у людей. Дай вам Бог від двох з десяти почути цензурну лексику по відношенню до того, що сьогодні витворяє чинна влада.

Політики повинні стримуватися, шукати адекватні вербальні форми виразів. Але якби я мав можливість говорити те, що я думаю , повірте, це був би важкий спіч для пана Порошенка. Там би було мало цензурних слів. Тому що на відміну від Петра Олексійовича представники “Батьківщини” – ми їздимо по регіонах, ми зустрічаємося з людьми, і ми чуємо цю біль, цей крик людей кожен день”.

Нардеп Ігор Луценко вважає, що в Раді зупинилася законодавча робота через бездіяльність президента – він не підписує закони. “Відповідно, на мій погляд, це підстава для того, щоб запускати цю процедуру”.

Його колега Сергій Євтушок вважає, що Президент Порошенко узурпує владу і намагається диктувати свою волю ЗМІ. “Тому, відповідаючи на ваше запитання – чи потрібно сьогодні проводити імпічмент президенту, звичайно, так!”

Колишній глава Херсонської обласної державної адміністрації, нардеп від “Батьківщини” Юрій Одарченко, коментуючи ініціативу, зазначив: “Ви знаєте, сьогодні президенту необхідно дати відповіді на багато питань і обіцянок, які він надавав суспільству.

Перш за все, це речі, пов’язані з тим, що він обіцяв війну на Донбасі закінчити годинами або днями. Це питання, який завжди висить над ним, і на який він шукає відповідь”.

Раніше на сесії Київської обласної ради депутатами було проголосовано звернення до Верховної Ради з вимогою ініціювати процедуру імпічменту Порошенко. “Звернення про зняття з посади президента України в порядку імпічменту” було ініційовано фракцією “Батьківщина”, його підтримали 57 з 84 депутатів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE