Politerno > Україна і світ > Свідчення Лінька проти Гужви – це бартер між “ляшківцями” та Луценком – Корнійчук

Свідчення Лінька проти Гужви – це бартер між “ляшківцями” та Луценком – Корнійчук

  • 23 Червня, 2017
  • 1613 Переглядів
  • 0

На думку політичного аналітика Дмитра Корнійчука, після провального візиту Петра Порошенка в США, його оточення піднімає йому настрій полюванням на персональних ворогів.

У четвер ввечері, 22 червня, видання “Страна.ua” повідомило, що в офісі редакції сайту правоохоронці проводять обшук.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив про затримання головного редактора видання Ігоря Гужви.

На думку політичного аналітика Дмитра Корнійчука, соратники президента України навмисно затіяли конфліктну ситуацію навколо “Страни.ЮА”.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Отже, коротко по “Страні.юа”. Найближче оточення в страху чекає повернення злого Порошенко в Київ. Його публічно зганьбили і в Вашингтоні, і в Брюсселі. В Україні слідує “підстава” за “підставою” від членів ТАТС Турчинова-Авакова. Тому “ближнє коло” розуміє: “Батя” повернеться і почне відриватися на тих, кого реально може потримати за горло. тобто – на вірних соратників. Тому було проведено мозковий штурм і придумали, що може підняти настрій Порошенку. Це, звичайно ж, неприємності у одного з його персональних ворогів. До яких відноситься Гужва після публікації “плівок Онищенко”. Та й взагалі за жорстку критику Порошенко”, – зазначив Корнійчук.

За його словами, в ситуації з “Страною”, Банковій довелося вдатися до допомоги Радикальної партії.

“Але як дістати Гужву? І ось тут швидко прийшла на допомогу партія Ляшка, яка знаходиться в істериці після подання на позбавлення недоторканності Лозового. Радикали провели з Луценком бартер: Лозовий в обмін на свідчення їх нардепа Лінько проти Гужви. Зараз ми бачимо результат цієї угоди. І головне – Порошенко повинен повернутися до Києва вже в благодушному настрої. Адже вірна челядь потішила пана…”, – резюмував експерт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE