Politerno > Україна і світ > “Радикал” Лінько порівняв затримання Ігоря Гужви із маленькою перемогою в гібридній війні (Відео)

“Радикал” Лінько порівняв затримання Ігоря Гужви із маленькою перемогою в гібридній війні (Відео)

  • 23 Червня, 2017
  • 1754 Переглядів
  • 0

Нардеп від Радикальної партії Дмитро Лінько пов’язав затримання головного редактора інтернет-газети “Страна.ua” з маленькою перемогою в гібридній війні.

Таку думку він висловив на сторінці в Facebook.

“Зверніть увагу як швидко всі фесбешні консерви кинулися на захист Гужви. Вілкул, Лукаш, Каплін, Кужель побігли його захищати і витягати з тюрми. Всю цю наволоч об’єднує одне – вони всі ненавидять Україну і дуже люблять гроші. На цьому і погоріли. Шантажувати і тиснути на Радикальну партію Олега Ляшка не вдасться нікому!”, – написав він у пості і прикріпив відео з коментарем для “112 Україна”, де хвалиться перемогою в гібридної війні.

Як повідомлялось, вчора пізно ввечорі, в офіс сайту “Страна” увірвались представники одного з силових відомств із обшуками. Як уточнили в видаанні, по сфальсифікованій справі. Пізніше з’ясувалось, що обшуки проводить Нацполіція.

Згодом сам Ігор Гужва повідомив, що кримінальну справу проти видання сфальсифіковано, і виникло воно після критичної публікації про нардепа з фракції Радикальної партії Дмитра Лінько.

Читайте також: Луценко звинувачує Гужву в тому, що сам знає в тонкощах – Володимир Бойко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE