Politerno > Україна і світ > Знову “перемир’я” – двоє українських військових загинуло, ще двоє поранені (Відео)

Знову “перемир’я” – двоє українських військових загинуло, ще двоє поранені (Відео)

  • 24 Червня, 2017
  • 1970 Переглядів
  • 0

Станом на 18.00 годину суботи 24 червня, попри перемир’я, бойовики 6 разів відкривали вогонь по силах ЗСУ. Двоє українських військових загинули, ще двоє отримали поранення і травму.

Про уе повідомляє прес-центр штабу АТО.

Незважаючи на досягнуті днями домовленості про дотримання перемир’я з сьогоднішнього дня, 24 червня, російсько-терористичні бандформування все ж не спромоглись в повному обсязі виконати взяті на себе зобов’язання. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. Втім, такі порушення зафіксовані лише на Донецькому та Луганському напрямках. На Приморському напрямку окупанти зброї сьогодні не застосовували. Переважно бандити здійснювали обстріли ще до 8.00 години ранку.

Донецький напрямок. Тут проросійські озброєні банди двічі били по позиціях ЗС України. Зокрема, ще вночі бойовики обстріляли один з наших опорних пунктів у південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. З такого ж озброєння, а також з протитанкових гранатометів, противник на світанку вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО поблизу Верхньоторецького.

Луганський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення незаконні збройні формування ще на початку доби здійснили обстріл невисокої щільності наших позицій в районі Катеринівки із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм. Також вночі та вже на початку другої половини дня противник двічі з автоматичних станкових гранатометів обстріляв українських воїнів, котрі тримають оборону в районі Кримського. Окрім того, ще зранку окупанти зі стрілецької зброї били по наших укріпленнях неподалік Троїцького.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE