Politerno > Тернопільщина > Прокурор з Чорткова збудував “палац” без дозвільних документів і це не найбільший його гріх

Прокурор з Чорткова збудував “палац” без дозвільних документів і це не найбільший його гріх

  • 27 Червня, 2017
  • 2161 Переглядів
  • 0

Заступник керівника Чортківської місцевої прокуратури Тарас Кобеля під час сесії Чортківської міської ради 9 червня вихвалявся своїм триповерховим будинком на 330 квадратних метрів вартістю понад 100 тисяч доларів, збудованим без відповідних погоджувальних документів.

Як стало відомо тернопільському “Автомайдану”, Тарас Кобеля наполегливо продовжує збирати документи для приватизації земельної ділянки в Чорткові по вулиці Січинського, де незаконно споруджений його будинок.

“Кобеля підключив адміністративний ресурс, підлеглі прокурори “шиють” справи працівникам міської ради, активно приходять на перевірки, вилучають документи, працівники ДФІ доповідають йому про перевірки цільового використання коштів міським головою. Не залишає прокурор без уваги і депутатів Чортківської міської ради, які не голосували або були відсутні на сесії 9 червня. Викликає по одному на килим до свого робочого кабінету і наполегливо просить бути присутніми на наступній сесії та активно голосувати, самі здогадуєтесь як”, – розповідають активісти “Автомайдану”.

За їхніми словами, один із депутатів міської ради відмовився приходити, як наслідок – погрози та залякування. А це вже підпадає під дію окремих статей Кримінального кодексу України.

Як відомо, 22 березня цього року в приміщенні Чортківської прокуратури “на гарячому” затримано за вимагання 20 тис. грн. хабара керівника Рекуша О.Р. Найцікавіше, що під підозрою в систематичному отриманні хабарів є також Тарас Кобеля. Обшуки проводились в його автомобілі “Тойота CAMRY”, в кабінеті та за місцем проживання.

Достовірні джерела повідомляють, що документування Рекуша і Кобелі відбувалося протягом п’яти місяців і зараз у слідства зібрано достатньо доказів систематичного отримання хабарів не тільки від підлеглих, але й від відомих в місті адвокатів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE