Politerno > Україна і світ > Семенченко: Ми не можемо звільнити Донбас, тому що це має зробити держава (Відео)

Семенченко: Ми не можемо звільнити Донбас, тому що це має зробити держава (Відео)

  • 28 Червня, 2017
  • 1517 Переглядів
  • 0

Ми не можемо сьогодні звільнити ні Донецьк, ні Луганськ, адже це справа держави. Але зараз ми робимо все можливе, аби припинити торгівлю з агресором.

Про це в ефірі програми Zіткнення заявив народний депутат України Семен Семенченко.

“Ми не можемо сьогодні звільнити ні Донецьк, ні Луганськ, бо це справа держави. Але зараз ми робимо все можливе, аби припинити торгівлю з агресором. Більше того, хлопці, які сьогодні вийшли на блокаду нещодавно були на передовій, це небайдужі люди! Тому будь ласка, приєднуйтеся до них, адже це наше майбутнє!”, – наголосив Семен Семенченко.

Попри це, гість програми зауважив, що сьогодні готується другий етап блокади. Зокрема, за словами Семенченка, саме Ававков сьогодні готує суспільну думку, аби знову відкрити торгівлю з ОРДЛО.

“Сьогодні, готується суспільна думка для того, щоби знову відкрити торгівлю з ОРДЛО. Але ми не хочемо її відкривати. Та й Путін скільки разів говорив про те, що з українцями не можливо домовлятися, що мовляв, вони влаштували блокаду коли вже йшла мова про реінтеграцію.

Але ми не хочемо, щоби Порошенко домовлявся із Путіним, ми хочемо, щоби він залишив країну. Ми також вимагаємо, аби Гройсман припинив знущатися над народом, адже він говорив, що торгувати з Росією не можна, то чому він це не припинить? А тому що в кишеню ідуть гроші. Але це потрібно припинити, бо якщо ні, то війна триватиме вічно”, – додав Семен Семенченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE