Politerno > Україна і світ > Холодницький пообіцяв зробити все, щоб довести справу Дейдея до суду

Холодницький пообіцяв зробити все, щоб довести справу Дейдея до суду

  • 3 Липня, 2017
  • 1539 Переглядів
  • 0

У Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі знаходяться 40 кримінальних проваджень про незаконне збагачення. І тільки суд має право поставити крапку в будь-якій справі.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Близько 40 виробництв з різними категоріями суб’єктів. Тому на цьому ми не зупинимося, звичайно. Це справу (щодо народного депутата Євгена Дейдея – ред.) ми не забудемо, ми будемо робити все, щоб довести її до логічного завершення. І нехай тільки суд ставить крапку. Якщо суд скаже, що, прокурори, ви не праві, і це рішення суду вступить в законну силу, значить, ми не праві”, – сказав він.

Як повідомлявлось, сьогодні комітет Верховної Ради з питань Регламенту та організації роботи парламенту визнав недостатньо обґрунтованим подання Генпрокуратури про надання згоди для притягнення до кримінальної відповідальності депутата фракції “Народний фронт” Дейдея.

Зокрема, в рішенні наголошується, що висновки слідства грунтуються на припущеннях, що не може підтверджувати факт здійснення народним депутатом України Дейдеем кримінального правопорушення.

Як повідомлялось, Генеральний прокурор Юрій Луценка 21 червня вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дейдея, оскільки в діях парламентарія вбачаються ознаки незаконного збагачення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE