Politerno > Україна і світ > Дубінський: Свинарчук-Гладковський має бізнес у Криму і РФ (Відео)

Дубінський: Свинарчук-Гладковський має бізнес у Криму і РФ (Відео)

  • 5 Липня, 2017
  • 1741 Переглядів
  • 0

Гладковський (Свинарчук) Олег Володимирович

Інвестиції у Росію свідчать про те, що нинішні українські посадовці сидітимуть там же, де сьогодні знаходяться “нові олігархи” часів Януковича – в Іспанії, Росії

Про це на телеканалі ZIK заявив Олександр Дубінський, журналіст, телеведучий.

Коментуючи власне розслідування щодо виведення коштів власником корпорації “Богдан” Олегом Свинарчуком-Гладковським, гість програми заявив:

“Це виведення коштів із українського бізнесу у свій російський бізнес. Грубо кажучи, він заробив їх тут і вклав”, – зазначив Олександр Дубінський та поінформував, що у РФ у Свинарчука-Гладковського є достатньо великий бізнес – зокрема, автозбірні, аграрні підприємства.

“Це бізнес, куплений Свинарчуком у його партнерів. Зараз він юридично належить Свинарчуку. Це кримський бізнес, бізнес у РФ”, – додав журналіст.

Притім, пан Свинарчук-Гладковський – не лише перший заступник голови РНБО, а й головою Міжвідомчої комісії з військово-технічної співпраці та експортного контролю озброєння в Україні.

Гість програми зауважив, що такий бізнес є у всіх тих, хто прийшов до влади після 2014 року.

“Я називаю прізвища, коли у мене є на руках докази і папери, я їх публікую. Ось щодо Свинарчука, я вам говорю… Свинарчук-Гладковський має бізнес у Криму і Росії та інвестує туди кошти через свої офшорні компанії. У мене є документи та докази”, – заявив Олександр Дубінський.

Гість програми також додав, що нове покоління олігархів в Україні формувалося за президентства Януковича і називалося “влада реформаторів”. А люди, на кшталт пана Свинарчука, будуть перебувати там, де нині знаходяться “нові олігархи” часів Януковича – в Іспанії, Росії чи ще десь.

“Інвестиції у Росію свідчать про те, що вони сидітимуть там же, де сьогодні сидить Курченко”, – заявив Олександр Дубінський.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE