Politerno > Україна і світ > Путін заявив, що більше двох годин обговорював з Трампом Україну та Сирію

Путін заявив, що більше двох годин обговорював з Трампом Україну та Сирію

  • 7 Липня, 2017
  • 1743 Переглядів
  • 0

Зустріч президента Російської Федерації Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа в Гамбурзі (Німеччина) завершилася.

Про це повідомляє “РИА Новости”.

За словами прес-секретаря Держдепартаменту США, зустріч Путіна і Трампа тривала дві години і 16 хвилин.

Разом з тим, спочатку на неї було виділено всього 30 хвилин.

Після зустрічі, президент Росії Володимир Путін назвав теми, які він торкнувся в рамках зустрічі зі своїм американським колегою Дональдом Трампом на полях саміту G20 в Гамбурзі, передає “Інтерфакс”.

Лідери обговорили ситуацію на Україні, сирійське врегулювання, боротьбу з тероризмом та кіберзлочинністю, а також кібербезпека.

“У мене була дуже тривала бесіда з президентом Сполучених Штатів. Накопичилося багато питань – там і Україна, і Сирія, і інші проблеми, деякі двосторонні питання. Ми знову повернулися до питань боротьби з тероризмом, кібербезпеки. І я, і від його імені – ми приносимо вибачення”, – сказав Путін.

Нагадаємо, що в ході зустрічі глав Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа, президенти не стали відповідати на запитання преси, а після короткої заяви продовжили зустріч в закритому режимі.

Перед її початком обидва обмінялися компліментами. Трамп заявив, що для нього знаходитися поруч з Путіним – велика честь, а Путін – що він дуже радий цій зустрічі і сподівається, що вона буде результативною.

Гамбург зустрів саміт G20 розгулом анархії і сутичками з поліцією. Демонстранти кидають пляшки із запальною сумішшю в поліцію, над містом видно клуби густого диму, далі вирують пожежі.

Перша зустріч російського і американського лідерів пройшла в п’ятницю “на полях” саміту “Великої двадцятки” в Гамбурзі. Вона почалися приблизно о 17:10 і тривала 2 години 16 хвилин.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE