Politerno > Україна і світ > З’явились фото першого рукостискання Путіна і Трампа – стало відомо скільки триватиме їхня перша зустріч

З’явились фото першого рукостискання Путіна і Трампа – стало відомо скільки триватиме їхня перша зустріч

  • 7 Липня, 2017
  • 1846 Переглядів
  • 0

На полях саміту G20 в Гамбурзі відбулася перша коротка зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Про це повідомляє “Газета.ру“.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков розповів, що в кулуарах саміту вони потиснули один одному руки і обмінялися привітаннями.

“Вони потиснули один одному руки і сказали один одному, що скоро проведуть окрему зустріч, що скоро побачаться”, – сказав Пєсков.

Нагадаємо, що перед самітом Трамп опублікував твіт, що він з “нетерпінням чекає” зустрічі з Путіним і них є багато тем для обговорення.

Стало відомо, що зустріч президента США Дональда Трампа і президента Росії Володимир Путін почнеться о 16:45 за київським часом і триватиме 35 хвилин.

Про це йдеться в поширеному представником Білого дому розкладі американського лідера, передає “Радіо Свобода”.

Зустріч відбудеться після завершення робочої сесії саміту G20.

За розкладом Трамп, в такому ж форматі і з також тривалістю на дві з половиною години раніше проведе зустріч з президентом Мексики Енріке Пенья Ньєто.

Як відомо, на переговорах Трампа і Путіна буде ще чотири людини. Крім глав держав в шістку увійшли держсекретар США Рекс Тіллерсон, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і два перекладачі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE