Politerno > Україна і світ > Після зустрічі Трампа і Путіна зник плакат з портретами українських воїнів

Після зустрічі Трампа і Путіна зник плакат з портретами українських воїнів

  • 8 Липня, 2017
  • 2113 Переглядів
  • 0

У Гамбурзі біля місця проведення саміту G20 прибрали плакат з портретами українських військових, волонтерів, медиків та інших патріотів, які протистоять російській агресії.

Ввечері 7 липня плакат зняли.

Про це повідомили в Українському кризовому медіа-центрі, який став ініціатором розміщення борду у місці, де зупиняються офіційні делегації G20 та входом до Арени.

 “Наразі достеменно не відома причина, з якої прибрали наш білборд. Про його відсутність нам повідомили після закінчення довгоочікуваної зустрічі президентів Трампа та Путіна”, – зазначив автор проекту та співзасновник УКМЦ Геннадій Курочка.

“Важко, неймовірно важко дивитися в очі нашим бійцям в волонтерам”, – додаввін.

У коментарі УП Курочка повідомив, що договір на розміщення плакату у визначеному місці було укладено з рекламною агенцією Ströer, термін його дії – до 10 липня.

“Телефонували їм… Дізнатися, чому плакат зник, наразі не можемо: субота – вихідний день і трубку вони не беруть. Поліція теж нічого не знає”, – зазначив він.

На його думку, вказівку прибрати плакат дали організатори саміту.

“Побачити реакцію політиків та делегацій, які прибували на саміт, ми не могли – плакат було розміщено там, куди пресу не пускали. Реакція є, тому що борд зник”, – додав Курочка.

Він додав, що автори проекту планують висувати претензії до рекламної агенції та з’ясовувати причини, чому плакат було знято до завершення дії договору.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE