Politerno > Україна і світ > В Голосіївському районі Києва вибухнув дім – двоє людей загинуло, ще декілька госпіталізовано

В Голосіївському районі Києва вибухнув дім – двоє людей загинуло, ще декілька госпіталізовано

  • 8 Липня, 2017
  • 1543 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 8 липня, під час вибуху в триповерховому будинку в Голосіївському районі Києва, який стався біля готелю “Мир”, загинула 44-річна жінка – О. Гурова. Під час пошуково-рятувальних робіт під завалами виявили тіло чоловіка. Медики передали їм ноші для того, щоб тіло можна було спустити з третього поверху. Носилки з тілом людини зафіксували на лебідці і кран опустив їх на землю. Літній чоловік дізнався в загиблого свого сина.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Відзначається, що двоє дітей загиблої жінки залишилися сиротами. За словами першого заступника голови КМДА, сім чоловік звернулися за допомогою, троє з них – госпіталізовані.

Разом з тим, сайт “Сегодня” пише, що загиблою була не 44, а 46 років.

Також повідомляється, що загибла в результаті вибуху в Голосіївському районі Києва, під час трагедії перебувала на балконі. Як розповіли сусіди, загибла була дуже доброю і красивою жінкою, працювала вихователькою в дитячому садку. У неї залишилися двоє дітей.

У Кличка пообіцяли тимчасове житло постраждалим від вибуху будинку в Голосієво.

Нагадаємо, в результаті вибуху сталося обвалення перекриття між другим і третім поверхами будівлі. У той же час, як розповіли жителі приватного сектора на Саперській слобідці, гучний звук вибуху вони почули близько першої дня.

“Було схоже, крім гучного ще й на якийсь металевий звук. У нас навіть собака загавкав, довелося заспокоювати тварину”, – розповів нам житель району Олександр.

Нагадаємо, раніше глава ДСНС Микола Чечоткін заявляв про те, що під завалами може бути 37-річний чоловік.

За попередньою інформацією, вибухнув газ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE