Politerno > Україна і світ > Порошенко можна замінити ким і чим завгодно. Навіть пеньком – Ksantopulos

Порошенко можна замінити ким і чим завгодно. Навіть пеньком – Ksantopulos

  • 11 Липня, 2017
  • 1534 Переглядів
  • 0

Декілька разів в коментарях виникало питання: “а кого ви бачите головнокомандувачем?”

Це питання дивне і знову ж таки, аморальне. Натомість головнокомандувача Порошенко, який війну юридично оформив як АТО, який не створив Ставки Головнокомандувача, не ввів військового стану, не розірвав дипломатичних відносин з ворогом, не розірвав з ворогом Мирний Договір, підписаний ще в 1997 році.

Не об’єднав націю, не підпорядкував економіку країни єдиній меті – перемозі над ворогом, нехай і не миттєвій, який кілька разів підписував з ворогом в Мінську капітулятивні договорняки, що передбачають здачу наших земель і котли для наших захисників.

Який продовжує платити податки в російську скарбницю від своїх підприємств на території ворога, який продає продукцію військового призначення ворогові, в тому числі, і запчастини до військових вертольотів, який на пару зі своїм діловим партнером Ахметовим купує у нелюдів, які ведуть військові дії проти України і вбивають наших бійців, енергоносії, при цьому обманюючи націю, запевняючи її, що вугілля було завезене через Роттердам.

Який кришує схеми, завдяки яким його власний банк декларує трьохкратний прибуток під час війни, який дозволяє собі відпочивати на власних віллах і дорогих готелях на екзотичних пляжах під час військових дій, може бути замінений ким завгодно і чим завгодно, гірше не буде. Навіть пеньком.

У нас є гідні люди. Я впевнена, що на фронті вже є офіцери, яких не можна купити, які довели свій патріотизм.

Ми їх не знаємо, оскільки канали інформації для них перекриті. І для нас теж.

Про головнокомандувача треба не у один одного питати в ФБ, а треба запитати у бійців на фронті.

Думаю, що вони зможуть назвати імена гідних людей.

Olena Ksantopulos

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE