Politerno > Тернопільщина > Асоціація міст України проведе у Тернополі навчальний курс на тему реформування ЖКГ

Асоціація міст України проведе у Тернополі навчальний курс на тему реформування ЖКГ

  • 14 Липня, 2017
  • 1445 Переглядів
  • 0

20 та 21 липня міські голови зі всієї України відвідають Тернопіль в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування “Маршрути успіхів”.

Даний захід, як повідомляється на сайті Тернопільської міської ради, проводиться в рамках проекту “ПУЛЬС”, що  реалізується Асоціацією міст України за підтримки USAID.

Зазначається, що учасники навчального візиту візьмуть участь в обговоренні теми реформування житлово-комунального господарства, модернізації систем централізованого теплопостачання та впровадження альтернативної енергетики. Також заплановані виїзди до індивідуального теплового пункту погодного регулювання із теплообмінником, огляд проведених робіт з термомодернізації житлових будинків та інших кращих практик Тернополя у сфер ЖКГ.

У четвер, 20 липня о 10.20 год. у приміщенні Тернопільської міської ради («зелена» кімната) відбудеться брифінг міського голови Сергія Надала та виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана щодо кращих практик Тернополя у модернізації систем централізованого теплопостачання та впровадження альтернативної енергетики.

Представників ЗМІ для участі у заході просять акредитуватися у прес-службі Тернопільської міської ради за телефоном +380967204069 або 40-41-24.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE