Politerno > Тернопільщина > “Сучасною” перголою на вході в парк Шевченка виявилась дивна металева конструкція за мільйон (Фото)

“Сучасною” перголою на вході в парк Шевченка виявилась дивна металева конструкція за мільйон (Фото)

  • 16 Липня, 2017
  • 2468 Переглядів
  • 0

На конструкцію, котру встановили 15 липня на вході у парк Шевченка, міськрада виділила 997 874 грн. На місці колон, які стояли при вході у парк ще в 1960-ому році, встановили “сучасну” перголу.

– В рамках реконструкції парку Шевченка на місці, де колись були ворота з колон, встановили конструкцію з повторюваних секцій арок, з’єднаних між собою поперечними брусами, для захисту проходу від сонця – перголу, – пояснили в управлінні ЖКГ, пише “20 хвилин“.

Проект розробляли з урахуванням думок архітекторів з ГО “Урбан-Т”. Макет перголи був у двох варіантах – білий та червоний. Обрали останній варіант

[metaslider id=22684]

Так 1962-ому році виглядав вхід у парк Шевченка зі сторони ОДА.

А так вхід вигладяє 15 липня 2017-ого року.

[metaslider id=22693]

Чи остаточний це варіант перголи, чи лише конструкція, поки невідомо. Тернополяни поки не до кінця розуміють, що це за конструкція.

– Щось таке цікаве. Знаю, що колись тут ніби були якісь арки, але це щось інше, – каже тернополянка Алла Бігун.

Депутат міської ради Андрій Шкула теж критично відгукується щодо “сучасної” перголи. На своїй сторінці у Facebook він написав наступне:

– Коли в місті постає щось нове, цікаве та корисне – тішусь з того. Чи маю такі емоції щодо до тої споруди за мільйон? Не впевнений. Швидше навпаки.
З такою ж***ю в нашій медицині, освіті жкг мільйони на вишивану площу і на ото червоне – непевна затія.
Можливо я і не правий. Можливо, що навпаки – витрачаючи гроші на таке, ми трохи мозок розвантажуємо, ту саму ж***у мінімізовуємо, акцент з проблем перемикаємо. Але щось мені геть не весело.

Як вже повідомлялось, під час реконструкції площі біля пам’ятника Бандері візерунок з бруківки у вигляді вишиванки змінили на інший. Вигляд перголи теж мав бути іншим – вона мала іти дугою, а тепер вона рівна. На неї міськрада виділила 997 874 грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE