Politerno > Україна і світ > В зоні АТО загинув один військовий, поранено двоє воїнів та четверо цивільних, серед яких діти

В зоні АТО загинув один військовий, поранено двоє воїнів та четверо цивільних, серед яких діти

  • 22 Липня, 2017
  • 1387 Переглядів
  • 0

У Донецькій області, в Мар’їнці, в результаті обстрілу житлових кварталів бойовиками, отримали поранення чотири людини – двоє маленьких дітей і двоє дорослих.

Про це повідомляє прес-центр українського штабу АТО в Facebook.

У відомстві кажуть, що обстріл житлових кварталів міста відбувся вчора близько 9-ї години вечора.

Вогонь вівся з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті обстрілу житлових будинків по вулиці Молодіжній і героїв Чорнобиля четверо місцевих жителів отримали поранення, їх відвезли в Курахівську районну лікарню.

Дівчинка трьох років отримала осколкове поранення передньої стінки живота, дев’ятирічний хлопчик – осколкове поранення спини, правої гомілки і плеча. 19-річна дівчина отримала осколкове поранення лівого передпліччя та лівого стегна, а жінка 1963 року народження – осколкове поранення лівого стегна.

Зараз стан всіх постраждалих задовільний.

Станом на 6 годину 22 липня 2017 року відомо, що на Маріупольському напрямку, бойовики з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти ЗСУ поблизу Гнутово та Широкине. Вогнем у відповідь сили АТО примусили противника дотримуватись режиму тиші. 

На Донецькому напрямку вогневі провокації незаконних збройних формувань зафіксовані в районі селища Верхньоторецьке та на шахті Бутівка.

На Луганському напрямку, близько 18 години, злочинці двічі обстріляли з гранатомета і міномета наші позиції у Кримському.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушили перемир’я. Сили АТО втратили одного військовослужбовця, ще двоє отримали поранення.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE