Politerno > Україна і світ > Катеринчук: Олігархат дограбовує країну, а всі завоювання Революції нехтуються (Відео)

Катеринчук: Олігархат дограбовує країну, а всі завоювання Революції нехтуються (Відео)

  • 23 Липня, 2017
  • 1547 Переглядів
  • 0

Невідомо, чи нині українці готові знову вийти на Майдан, адже виходили уже кілька разів, але, крім крові та розчарування, нічого не відбувається.

Про це на телеканалі ZIK заявив Микола Катеринчук, голова Європейської партії України.

Гість програми зауважив, що українці, а особливо ті, хто раніше стояв на Майдані чи був у зоні АТО, якщо раніше не розуміли, то нині уже розуміють, що відбувається у державі.

“Олігархат дограбовує країну, і фактично, всі завоювання Революції нехтуються сьогодні… Верховенство права знищене у нас формуванням особисто Президентом Верховного суду. Подивіться, що зараз у Польщі відбувається.

Там хотіли змінити – із 25-ти суддів Верховного суду поставити 15-ть правлячою партією. 100 тисяч поляків вийшли, бо розуміють, що без верховенства права не буде розвитку Польщі, не буде добробуту і не буде демократії”, – зазначив гість програми.

Натомість у нас, продовжив Микола Катеринчук, Президент отримав можливість через зміни до Конституції самому сформувати Верховний суд із 180-ти суддів.

“Такої влади навіть Янукович не мав”, – заявив політик.

Гість програми також закликав звернути увагу на те, що відбувається із правом власності.

“Держава – найбільший рекетир. Забирають усе”, – заявив Микола Катеринчук та розповів про знесення МАФів у містах, захоплення урожаїв у селах.

Гість програми каже, що не знає, чи нині українці готові знову вийти на Майдан, адже виходили уже кілька разів, але, крім крові та розчарування, нічого не відбувається. Політик наголосив, що слід готуватися до різних варіантів подій, а зокрема і дострокових виборів, що, на його думку, є кращим варіантом, аніж ще одне повстання, яке вже мирно не пройде.

Згадуючи про трагічні події на Майдані та загибель Небесної Сотні, Микола Катеринчук зазначив, що таке більше не може повторитися.

“Це величезна трагедія, що у нас шлях до кращого життя почався через кров. У цьому винна політична еліта, і я із себе не знімаю відповідальності”, – зазначив гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE