Politerno > Тернопільщина > У Тернополі з’явилася алея “Іспанської лисо-листної сосни”

У Тернополі з’явилася алея “Іспанської лисо-листної сосни”

  • 23 Липня, 2017
  • 2346 Переглядів
  • 0

Як відомо, нещодавно громадськими активістами було поновлено вирубані дерева (висадка нових дерев) на території поблизу заводу “Оріон” по вул. 15 Квітня.

Така акція відбулася не випадково, адже перед тим, у квітні, невідомі особи вночі зрізали на цій алеї 21 дерево. Сталося це у зв’язку з тим, що на місці, де росли дерева, планують встановити секцію МАФів.

Хоча судячи із відповідей заступниці Надала Вікторї Остапчук міська рада поки що, ніяких дозволів на встановлення торгових павільйонів на даній ділянці не надавала.

Хоч, як показує практика, це позиція вичікування. Вичікують, аби обурення людей щодо знищенням дерев трохи спало, а згодом, за певну плату, горе чиновники нададуть дозвіл на встановлення МАФів щасливому підприємцю. Нічних вандалів, що знищують дерева, як зазвичай буває у Тернополі, так і не знайдуть.

Висаджені активістами дерева теж згодом були викорчувані майбутніми власниками кіосків (спочатку їх підливали хімією).

Мабуть, Тернопільська мерія схаменулася і стала на бік здорового глузду прийнявши рішення все ж таки від свого імені зробити, щось корисне для тернополян.От так у Тернополі з’явилася перша алея за сприянням міського голови Сергія Віталійовича Надала.

Джерело: Громадський інформаційний портал

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE