Politerno > Україна і світ > Соцмережі: спекотне “хлібне перемир’я” на Донбасі

Соцмережі: спекотне “хлібне перемир’я” на Донбасі

  • 24 Липня, 2017
  • 1437 Переглядів
  • 0

На сході України неспокійно. Чергове перемир’я під назвою “хлібне” вже давно не виправдовує своєї назви – кожен день з лінії зіткнення приходять невтішні зведення… Як відреагували на це самі українці і що пишуть вони в соцмережах?

Ситуацію аналізувало видання РІА Новини. Неспокійно нині на Донбасі: українські силовики з самого ранку неділі, 23 липня, повідомили про активізацію конфлікту в зоні проведення АТО. Та й президент Петро Порошенко розбурхав спокійний недільний ранок, заявивши, що буде вимагати негайного режиму тиші на Донбасі під час телефонних переговорів в “нормандському форматі”.

“У разі невиконання – посилення санкцій проти РФ відповідно до недавнього рішення саміту Великої Сімки”, – йдеться в повідомленні гаранта на Facebook.

В українському сегменті соцмереж питання АТО по-літньому гаряче і як ніколи актуальне: “Чим ближче телефонна розмова і зустріч” нормандської четвірки “, тим більше провокацій на Донбасі. Тепер черговий обстріл зупинив Донецьку фільтрувальну станцію. Сторони звинувачують одна одну.

А сотні тисяч людей залишилися без води. і як завжди місія ОБСЄ не бачила хто стріляв і хто почав стріляти…”; “Ось таке перемир’я у нас третій рік…”

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE