Politerno > Україна і світ > Країна, яка воює і де 60% населення – бідні, не має права 0,5 млрд грн видавати партіям (Відео)

Країна, яка воює і де 60% населення – бідні, не має права 0,5 млрд грн видавати партіям (Відео)

  • 28 Липня, 2017
  • 1308 Переглядів
  • 0

Країна, яка воює і де 60 відсотків населення – за межею бідності, не має права 0,5 мільярда гривень за півтора року видавати партіям, де половина у списках – бізнесмени-мільйонери чи мільярдери

Про це на телеканалі ZIK заявив Микола Томенко, політик, громадський діяч, коментуючи питання щодо державного фінансування українських партій.

Гість програми зауважив, що найбільше грошей отримав “Народний фронт”.

“У 2017 році він отримує 113 мільйонів 800 тисяч. Тепер я вас інформую не як політик, а як доктор політичних наук: на сьогодні рейтинг “Народного фронту” у середньому становить 1 відсоток, а у лідера НФ загальна недовіра становить 86 відсотків”, – зазначив гість програми.

Микола Томенко зауважив, що партія так докерувалася за три роки, що її рейтинг становить 1 відсоток.

“І за те, що український народ її ненавидить разом з Яценюком, – а, ненавидите? То давайте ще 113 мільйонів! Це, як компенсатор за те, що ненавидите. Наскільки інструментарій не прописаний не тільки з моральної точки зору, соціальної, про яку я сказав, то він ще й абсурдний з точки зору динаміки змін настроїв”, – заявив Томенко.

Гість програми вважає, що закон про фінансування політичних партій слід призупинити.

Микола Томенко наголосив, що країна, яка воює, де 60 відсотків населення – за межею бідності, не має права 0,5 мільярда гривень за півтора року видавати партіям, де половина у списках – бізнесмени-мільйонери чи мільярдери.

“Це повний цинізм”, – заявив він.

Така схема щодо фінансування партій, вважає Томенко, мала би діяти тоді, коли у нас не буде війни, з’явиться середній клас.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE