Politerno > Тернопільщина > Надал усіма способами намагається втримати більшість – Ляховичу не дадуть скласти мандат

Надал усіма способами намагається втримати більшість – Ляховичу не дадуть скласти мандат

  • 28 Липня, 2017
  • 1729 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради від партії “Народний контроль” Роман Ляхович написав заяву про позбавлення його депутатського мандату.

Про це стало відомо з власних джерел “Політерно” серед депутатів.

Втім, депутатський корпус (контрольований міським головою) не підтримує його заяви.

Редакція “Політерно” робить висновки, на котрі б мали звернути уваги тернополяни, адже мова йде про майбутнє Файного міста.

Реалії тернопільської політики: Депутат Ляхович ПИШЕ заяву щоб його позбавили депутатства і депутати НЕ підтримують його заяву.

Турський і Сороколіт НЕ пишуть заяв на складання повноважень голів комісій і депутати голосують ЗА заміну голів.

Висновок: Міський голова Сергій Надал та партія “Свобода” явно загрались у власні політичні ігрища. Їм настільки важлива своя кишенькова більшість (а Ляхович на гачку), що вони готові завести у політичну (а за нею криється й економічна і соціальна) прірву ціле місто, щодо якого декларують свою “безмежну любов”.

Адже через простій міськради не має рішень по багатьом питанням, котрі турбують громаду. В той же час, під “килимом” вирішуються “шкурні” питання, котрі згодом відгукуються в перманентних протестах жителів Тернополя.

В той же час, у всіх бідах міста “Свобода” звинувачує Сороколіта, Турського і Навроцького, мовляв, саме вони блокують роботу головного міського владного органу.

Та як можна переконатись особисто кожному охочому, на вході міськради стоять “тітушки” “Свободи”, звезені з сусідніх областей, котрі й перешкоджають трійці “бунтарів” зайти на робоче місце.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE