Politerno > Україна і світ > “Слуги” офіційно висунули Вірастюка кандидатом у депутати

“Слуги” офіційно висунули Вірастюка кандидатом у депутати

  • 11 Лютого, 2021
  • 659 Переглядів
  • 0

На з’їзді партії “Слуга народу” відомого спортсмена Василя Вірастюка було обрано кандидатом у народні депутати.

Він балотуватиметься на проміжних виборах в окрузі № 87 в Івано-Франківській області, написала нардеп Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

 

“Тільки що партія “Слуга народу” на своєму з’їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87″, — написала вона.

За її словами, Вірастюк відомий не тільки в статусі найсильнішої людини світу, але і як людина, котра займається реабілітацією ветеранів війни. І тепер він планує це робити на державному рівні.

Це справжній патріот, який багато допомагає українській армії, дуже відкрита і приємна людина, з великим бажанням і натхненням працювати для своєї країни! Упевнена, що і тут перемога буде за вами”, — резюмує Кравчук.

Конкурентами Вірастюка на довиборах у Раду будуть Маруся Звіробій, Руслан Кошулинський, Олександр Шевченко та Михайло Ноняк. Голосування на довиборах заплановано на 28 березня.

Довідково: Василь Ярославович Вірастюк — український спортсмен, заслужений майстер спорту України, володар титулу “Найсильніша людина світу” 2004 року, неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві, а також актор. У 2013 році Вірастюк здобув вищу освіту в “Міжрегіональній Академії управління персоналом”, спеціалізація “менеджмент, економіка та управління бізнесом”. Наразі він є Почесним президентом Федерації стронгменів України, веде активний спосіб життя, знімається у фільмах як актор (у його фільмографії вже понад 10 ролей), також часто виступає в гумористичному Дизель-шоу.

Раніше ми писали, що партія “Слуга народу” збирається висунути українського спортсмена та актора Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87 на Івано-Франківщині.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE