Politerno > Тернопільщина > Головним “тітушкою” Надала виявився депутат Хмельницької облради Бурлик (Фото)

Головним “тітушкою” Надала виявився депутат Хмельницької облради Бурлик (Фото)

  • 30 Липня, 2017
  • 4008 Переглядів
  • 0

Останні події під стінами Тернопільської міської ради відзначилися протистоянням “тітушок” від “Свободи” та громадських активістів, за мовчазної згоди керівництва поліції.

Практично у всіх протистояннях під міськрадою активну участь приймав такий собі безробітний депутат Хмельницької обласної ради Бурлик Віктор Вікторович.

Про це повідомляє “Громадський інформаційний портал“.

Висновок один: мський голова Тернополя Сергій Надал добре платить таким неадекватним особам як «свободівець» Бурлик за хуліганську поведінку, штовханину та крики під Тернопільською міською радою до мешканців Тернополя, які невдоволені діями ані “Свободи”, як політичної сили, ані Сергія Надала, як останнього її форпосту на Заході України.

Молодому свободівцю явно подобається бути в центрі уваги своєю аморальною поведінкою. В рядах своїх побратимів він мабуть зветься “крутим”. Тож в Тернополі такого “гарячого” “націоналіста”, якому б захотілось ганьбити себе прив’язкою до скандального мера, не знайшлось. Краще замовити його з сусідньої області, благо нардеп Михайло Головко у цьому завжди “підсобить”.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE