Politerno > Україна і світ > Порошенко відносно Саакашвілі вчинив не “по-пацанськи”, – Комаровський (Відео)

Порошенко відносно Саакашвілі вчинив не “по-пацанськи”, – Комаровський (Відео)

  • 30 Липня, 2017
  • 1509 Переглядів
  • 0

Порошенко відібрав у Саакашвілі громадянство, бо злякався його гострих висловлювань проти влади. Тепер, скоріш за все, колишній президент Грузії багато спілкуватиметься з іноземними журналістами, і при кожній нагоді наголошуватиме, що в Україні не дотримуються обіцянок.

Про це в ефірі програми “HARD з Влащенко” на телеканалі ZIK сказав лікар-педіатр Євгеній Комаровський.

“Коли почув, що Порошенко забрав у Саакашвілі громадянство, то в голові виникла сила-силенна думок. Я задав собі питання: у кого ще з іноземців залишився український паспорт? Щиро кажучи, на місці в. о. Міністра охорони здоров’я, я б дуже сильно занепокоївся. А раптом Уляна Супрун буде наступною?”, – прокоментував гість програми.

Євгеній Комаровський вважає недостойним президента вчинок Порошенка проти Саакашвілі. Він порівнює ситуацію із поверненням дитини в інтернат чи виставленням цуцика за двері.

“У мене виникла аналогія з дітьми. Ми наче всиновили хлопчика, але з’ясувалось, що він не тільки посміхається, але й “какає” і кричить. Зрештою віддаємо його назад у дитячий будинок. Або ж, знаєте, це як, собаку завести. Спочатку вона здається дуже милою, а потім починає випорожнюватись по кутках. Господарі зляться і виганяють її з дому”, – асоціював лікар-педіатр.

На думку гостя, Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства, бо злякався гострих висловлювань грузина.

“В країні, між політиками, завжди дуже круті “пацанські” стосунки. Але раптом, Петро Порошенко, найкрутіший пацан держави, вирішив відімстити за гавкіт з телеекрану. Президент довів, що він “номером один” в країні і наче пригрозив: “не смійте відкривати рот проти мене!”. З’ясувалося, що головному пацану набагато важливіше, що про нього подумають найближчі пацани, а не все те інше бидло в країні. Я вважаю, що у такій ситуації винне суспільство. Що цікаво, воно дружнього промовчало, коли закрили Савіка Шустера”, – додав Євгеній Комаровський.

Зараз Саакашвілі буде давати багато інтерв’ю на англійській мові, вважає лікар. Колишній президент Грузії розповідатиме всьому світу, що в Україні не дотримують обіцянок.

“Тому не потрібно дивуватись, коли в Україну прийде менше грошей. Звісно, відповідно, сюди приїжджатиме менше нормальних людей. А все це відобразиться то на дідусях, бабусях, дітях і хворих. На них відіб’ються оці “пацанські розборки”, – резюмував Комаровський.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE