Politerno > Україна і світ > Олег Петренко: наша політсила не змінить свою сутність, пройшовши до парламенту (Відео)

Олег Петренко: наша політсила не змінить свою сутність, пройшовши до парламенту (Відео)

  • 30 Липня, 2017
  • 1524 Переглядів
  • 0

Сьогодні, партія “Укроп” вже змінює свою стратегію, тактику, зокрема, звужується оцей радикально-патріотичний сегмент. І вже на наступних виборах в “Укропі” буде набагато менше ультрапатріотизму, в нас такого не буде.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко заявив народний депутат України (позафракційний) Олег Петренко.

“Сьогодні, “Укроп” вже змінює свою стратегію, тактику, зокрема, звужується оцей радикально-патріотичний сегмент. І на майбутніх виборах вони виглядатимуть трохи по-іншому”, – каже Олег Петренко.

Зокрема, народний обранець вважає, що “Укроп” сьогодні стає набагато менше ультрапатріотичним. Натомість, Олег Петренко додав, що в українських націоналістів такого не буде.

“На наступних виборах у них буде набагато менше ультрапатріотизму. У нас такого не буде. Ми назвалися українськими націоналістами і ми свідомо розуміємо, що так, це звужує, але ми такі є. І нашим виборцем буде той, хто нам просто повірить і довірить нам будувати нову, велику Україну”, – зауважив Олег Петренко.

Окрім цього, гість програми додав, що Україна, український народ та процвітання української нації для українських націоналістів –внутрішня сутність, а не частина політтехнологічного процесу.

“Сподіваюся, що нам вдасться переконати людей, що ми йдемо у політику не заради політичної кар’єри, не заради того, аби дорватися до влади, а влада – це сильна спокуса, що ми справжні, що Україна, український народ, українська нація для нас – наша внутрішня сутність, а не частина політтехнологічного процесу”, – зазначив Олег Петренко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE