Politerno > Україна і світ > Експерт: такого безславного провалу НАТО ще не було з моменту його заснування

Експерт: такого безславного провалу НАТО ще не було з моменту його заснування

  • 6 Серпня, 2017
  • 1320 Переглядів
  • 0

НАТО поставлені перед дуже складним вибором у зв’язку з тим, що Туреччина зійшлася занадто близько з країною, офіційно названою “загрозою безпеці країн НАТО” – Росією.

Про це у своєму блозі пише відомий ізраїльський політичний оглядач Соломон Манн.

За його словами, Туреччина закінчила переговори і вже заявила про готовність придбання ППО С-400.

Якщо пояснити таке рішення турецької влади простими словами, Анкара набуває ворожу систему ППО, яку підключить до своєї – натовської і буде через неї не тільки вдосконалювати здатність Росії збивати цілі НАТО, але і дасть Росії можливість глобального стеження за авіаперельотами будь-яких повітряних цілей НАТО.

Крім того, російська система передбачає передачу їй натовської ідентифікації “свій – чужий”, а це дає Росії абсолютно неприйнятну для НАТО можливість маскування і помилкової ідентифікації російської авіації, як літаків НАТО.

Соломон Манн відзначає, що при цьому аналітики вже говорять про те, що турки давно вже передали всю розвідінформацію Росії і тепер готується лише видима частина айсберга зливу НАТО Росії. “Такого безславного і вражаючого провалу Північноатлантичного блоку ще не було з моменту його появи. Трамп має цілковиту рацію: НАТО – деградував”, – резюмував експерт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE