Politerno > Україна і світ > Небоженко: Непотоплюваний Саакашвілі і хитрий Порошенко

Небоженко: Непотоплюваний Саакашвілі і хитрий Порошенко

  • 6 Серпня, 2017
  • 1328 Переглядів
  • 0

Уявіть собі, якщо США швиденько дадуть Саакашвілі американське громадянство і направлять його, назад в Україну, наприклад, в рамках місії спеціального представника США Волкера для боротьби з елітної корупцією!

Або, що ще гірше, приїде в складі групи глави Держдепу США Тіллерсона. Як відомо, в США гостро не вистачає фахівців з України. Що тоді буде робити президент Порошенко і його оточення, які так легко позбулися Саакашвілі?

Від американців тепер так просто не відбудешся і швидко їх уже не обдуриш. Вони зараз злі, і на Путіна і на Порошенко. І якщо вони з Путіним і його клікою не церемоняться, то вони можуть і президенту України Порошенко “підсунути таку свиню” перед парламентськими і президентськими виборами в Україні. Цікаво, чи пустить тоді Порошенко Саакашвілі в Україну і буде мовчки страждати або буде чинити опір?

Але спочатку невгамовний Саакашвілі почне їздити по європейським столицям і розповідати який поганий, підлий і корумпований президент України Порошенко. Він не обмежиться лише емоційними оцінками на адресу Порошенка, а буде невпинно оприлюднювати факти численної корупції українського президента і його оточення, які йому будуть надавати, як скривджені президентом Порошенко всередині України, так і зарубіжні джерела, перш за все американці.

Потім Саакашвілі почне “інспектувати” розкішну зарубіжну власність нашого президента і його оточення. Результати таких перевірок тут же будуть стануть відомими в Україні та почнуть викликати сильне невдоволення нашим президентом.

Паралельно з цим Саакашвілі почне з’являтися в європейських столицях і Вашингтоні, разом з приїздом туди українського президента Порошенко і вступати з ним в люту суперечку. Американцям сподобається цей “бій биків”. Цим самим Саакашвілі відіб’є у Порошенка охоту до зарубіжних візитів, як свого часу це відбулося з Кучмою через вбивство Гонгадзе і у Януковича через арешт Тимошенко.

Улюбленою розвагою Саакашвілі стане регулярне оголошення місця і часу його тріумфального повернення в Україну, щоб тримати в тонусі адміністрацію президента Порошенко.

Але самим “страшним сном” Порошенко може бути те, що американці захистять, не Порошенко, а Саакашвілі і вже офіційно направлять його на боротьбу з корупцією у вищих ешелонах влади України.

Віктор Небоженко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE