Politerno > Тернопільщина > Тернопільська облрада з третьої спроби збільшила зарплати керівництву

Тернопільська облрада з третьої спроби збільшила зарплати керівництву

  • 7 Серпня, 2017
  • 1542 Переглядів
  • 0

На останній сесії Тернопільської обласної ради, згідно змін до Постанови Кабінету міністрів України, було переглянуто умови оплати праці голови обласної ради та його заступників.

Як відомо, розмір зарплати керівництва обласної ради встановлюється відповідною Постановою Кабінету міністрів і рішення депутатського корпусу є питанням суто технічним. Та, все ж, голова обласної ради Віктор Овчарук три рази ставив дане питання на голосування, адже підтримувати проект рішення депутати бажання не мали.

Після першого голосування з’ясувалося, що рішення не підтримано, так як частина обранців залишили сесійну залу. Згодом Віктор Овчарук звернувся до народних обранців з проханням повернутися до роботи і не перетворювати прийняття суто технічного рішення на посміховисько. Після другої спроби потрібної кількості голосів знову не знайшлось. Та голова обласної втретє поставив на голосування проект рішення і тільки після цього набралося необхідних 33 «за».

Згідно із прийнятим рішенням “Про умови оплати праці голови, першого заступника голови  і заступника голови Тернопільської обласної ради шостого скликання” голова та його заступники отримуватимуть премії у розмірі 60 відсотків до посадового окладу за вислугу років, за особливий характер роботи та інтенсивність праці.

Заступники голови облради отримають надбавки у розмірі 90 відсотків посадового окладу. Для детальнішого ознайомлення із прийнятим рішенням подаємо його повністю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE