Politerno > Україна і світ > Дорога, яку я обрала – це дорога президента, – Інна Богословська (Відео)

Дорога, яку я обрала – це дорога президента, – Інна Богословська (Відео)

  • 9 Серпня, 2017
  • 1777 Переглядів
  • 0

Для мене, дорога, яку я обрала – це президент. І президент в моєму обличчі буде тим, який дійсно змінить свої повноваження.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявила політик Інна Богословська.

“Для мене, дорога, яку я обрала – це президент. І президент в моєму обличчі буде тим, який дійсно змінить повноваження президента. Зокрема, скоротить їх, залишить лише три функції: законодавча ініціатива, право “вето” та право розпуску парламенту і приведе нарешті суспільство до тих вимог, які зараз воно вимагає”, – заявила Богословська.

Політик певна, що чинна влада сьогодні нічого не робить, тому й суспільство вимагає іншого порядку денного.

“А новий порядок денний буде тільки тоді, коли цей дуалізм влади, який закладений в нашому законодавстві буде розірваний, коли буде відповідальність, компетенція, а також ресурси розкладені по владі. А це можна зробити тільки через президентські вибори”, – наголосила гостя програми.

Окрім цього, Богословська заявила, що не пішла у цей парламент через те, що Революція Гідності та Помаранчева революція насправді не відбулися.

“А також через те, що владу перехопили інші, але ці інші насправді є таким ж. Саме тому я принципово не пішла до цього парламенту. І я впевнена, якщо ми не змінимо конституційну систему та конституційний лад в країні, то не буде жодного толку. Адже ця система, яку ми маємо сьогодні, вона провокує кожного року, за будь-якої влади корупцію у владі. Ця система не працює, вона породжує тільки пост-совок”, – зазначила Інна Богословська.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE