Politerno > Україна і світ > Застрелена жінка, поранений чоловік. У зоні АТО стався конфлікт між цивільними та військовими ЗСУ

Застрелена жінка, поранений чоловік. У зоні АТО стався конфлікт між цивільними та військовими ЗСУ

  • 10 Серпня, 2017
  • 1273 Переглядів
  • 0

Перевіряється версія можливої причетності до скоєння злочину військовослужбовців, які виконують завдання в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

“Вчора, 9 серпня, в Попаснянський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що госпіталізовані цивільні особи, чоловік з діагнозом вогнепальне поранення правої гомілки, викликане невідомою особою, і жінка з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень, яка померла в лікарні від отриманих ушкоджень” , – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними пригода сталася на тлі побутової сварки між військовослужбовцями одного з підрозділів ЗСУ та цивільними особами.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину. На даний момент встановлюються можливі мотиви скоєння кримінального злочину.

“Командування АТО висловлює глибокі співчуття родині загиблої і вживе заходів по об’єктивного проведення слідства”, – наголошується в повідомленні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE