Politerno > Тернопільщина > 30 серпня у Тернополі відбудеться бізнес-ланч “Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу”

30 серпня у Тернополі відбудеться бізнес-ланч “Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу”

  • 29 Серпня, 2017
  • 1336 Переглядів
  • 0

Один з важливих компонентів підвищення інвестиційної привабливості – прозорість використання комунального майна. Міська влада повинна бути зацікавленою у тому, щоб створити рівні умови для всіх підприємців.

Центр громадського контролю “ДІЙ!” у Тернополі запрошує підприємців на бізнес-ланч: «Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу». Захід відбудеться 30 серпня о 12:00 год. в галереї Бункермузу (бульвар Тараса Шевченка, 1).

Бізнес поповнює бюджет Тернополя, тому створення нових ІТ-продуктів та інструментів, забезпечення підтримкою їх діяльності є надзвичайно важливим. Одне з подібних нововведень – інтерактивна карта комунального майна. На зустрічі також обговорять проблеми, з якими стикаються місцеві підприємці та як, у свою чергу, влада може допомогти їх вирішити.

Довідка: Центр громадського контролю “Дій!” – спільний проект чеської організації People in Need та всеукраїнської громадської організації Центр UA за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність – Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE