Politerno > Україна і світ > Нардеп Мосійчук пояснив, для чого Олегу Ляшку така велика кількість охорони (Відео)

Нардеп Мосійчук пояснив, для чого Олегу Ляшку така велика кількість охорони (Відео)

  • 29 Серпня, 2017
  • 1291 Переглядів
  • 0

Олег Ляшко протистоїть серйозним олігархічним групам, і йому реально загрожує небезпека, зокрема від групи Льовочкіна та Фірташа.

Про це розповів народний депутат України Ігор Мосійчук на телеканалі ZIK.

Ігор Мосійчук пояснив, що продовжуватиме захищати бійців добробатів, яких незаконно засудили, або звинувачують у надуманих злочинах.

“Я дійсно маю тісні стосунки з українським добровольчим рухом. Я з нього вийшов, але продовжую співпрацювати з ними. Я захищав, захищаю і надалі буду захищати тих добровольців, які зупинили навалу агресора у перші дні, однак за виключенням тих осіб, які перейшли межу моральності”, – зауважив Мосійчук.

У “Радикальній партії” кожен із її членів виконує свою функцію, зокрема сам Мосійчук відповідає за безпеку. Проте народний депутат відмовився коментувати запитання про внутрішню безпеку фракції партії, однак зазначив, що є головою партійного суду.

Також нардеп пояснив, для чого лідеру “Радикальної партії” Олегу Ляшку така велика кількість охорони.

“Олег Ляшко – один із провідних політиків країни та один із реальних кандидатів у президенти. Він протистоїть серйозним олігархічним групам, і йому реально загрожує небезпека, зокрема від групи Льовочкіна та Фірташа, а також від іноземних найманців.

До того ж, кілер, який стріляв у Адама Осмаєва, перед цим намагався зав’язати знайомство з Олегом Ляшком”, – зазначив Ігор Мосійчук.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE