Politerno > Україна і світ > Корчак отримує величезну зарплату при низькій ефективності своєї роботи з-за зручності для влади – експерт

Корчак отримує величезну зарплату при низькій ефективності своєї роботи з-за зручності для влади – експерт

  • 12 Вересня, 2017
  • 1451 Переглядів
  • 0

Глава Національної агенції з питань запобігання корупції Наталія Корчак отримує величезну зарплату при низькому коефіцієнті корисної дії своєї роботи, так як вона є зручною для нинішньої влади.

Такую позицію в коментарях корреспонденту ГолосUA  висловив політолог Андрій Золотарьов.

“Те, що глава НАЗК продовжує залишатися на своїй посаді та отримувати велику зарплату при мінімальному коефіцієнті корисної дії, є простої пояснення. Їй відведена певна роль, за яку, як вона вважає, їй належить грошова винагорода. Тобто в тому і є сутність договору між нею і владою – вона імітує боротьбу з корупцією, “кошмарить” недостойних і за це отримує величезну заробітну плату, яку, як мені здається, вона абсолютно не заробила, так само як і її підлеглі”, – зазначив А. Золотарьов.

Політолог додав, що Н. Корчак продовжить займати свій пост до того моменту, поки “вона буде зручною нинішній владі”.

“Поки є нинішня влада, Н. Корчак залишиться на своїй посаді тому що владі потрібно на когось спиратися. Глава НАЗК зараз підходить владі, а якщо знайдуть когось більш “зручного”, її звільнять”, – резюмував А. Золотарьов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що заробітна плата глави Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак в серпні склала 108 тис. 373 грн, члена агентства Олександра Скопича – 189 тис. 159 грн.

Також стало відомо, що Національне агентство з питань запобігання корупції оголосило тендер на розробку програмно-апаратного комплексу системи електронного декларування за 27 млн гривень.

Про це передають “Українські Новини” з посиланням на систему ProZorro. Тендерні пропозиції можна подавати до 11 жовтня. Аукціон заплановано на 16 листопада.

Згідно із вказаною інформацією, програмно-апаратний комплекс повинен складатися із двох обчислювальних вузлів та двох комутаторів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE