Politerno > Україна і світ > Ліза Богуцька: Юля не зв’язана по руках і ногах бізнес-зобов’язаннями з олігархічною мерзотою

Ліза Богуцька: Юля не зв’язана по руках і ногах бізнес-зобов’язаннями з олігархічною мерзотою

  • 12 Вересня, 2017
  • 2910 Переглядів
  • 0

Я визнаю очевидне. Юля не зв’язана по руках і ногах бізнес-зобов’язаннями з олігархічною мерзотою, що рве країну на шматки.

Історії давно відомі факти ситуативних коаліцій, коли абсолютно різних гравців на політичній арені об’єднує одна мета. Такою під час другої світової війни була антигітлерівська коаліція, в яку входили США, Франція. Англія, СРСР. У цій коаліції СРСР виглядав білою вороною з таким же ж тоталітарним режимом. Але мета була поставлена: знищення фашизму.

Я сьогодні вже написала про коаліцію політичних сил, які об’єднуються в один кулак для досягнення ближньої мети. Далі вони будуть йти кожен своїм шляхом. Мені відразу посипалося багато коментарів з приводу “злодійки Тимошенко”.

Вже неодноразово озвучувала свою позицію по ЮВТ. У мене маса претензій до неї і тим більше, до її колишньої команди, яка дивовижним чином влилася в лави БПП і НФ. Але, давайте об’єктивно. Просто дайте відповідь на кілька запитань.

1. У Юлі є бізнес в РФ?
2. Юлина Женя- депутат ВР?
3. Юлині куми – депутати ВР?
4. Юлині родичі займають державні посади?
5. У Юлі є свої власні засоби масової інформації?
6. У Юлі є своя бізнес-імперія в Україні?
7. У Юлі є свій масштабний маєток під Києвом, типу Межигір’я, або типу Ахметовського, або Косюкского, або будь-якого іншого олігарха?
8. У Юлі є власна каплиця з її фрескою, де вона або княгиня Ольга, або Марія Магдалина???
9. Чому проти Юлі методично виступають: Кучма – батько української олігархії, Ющенко – співучасник цієї ж олігархії, Янукович – наступник Ющенка, олігарх Порошенко, Ахметов, Пінчук, Косюк і т.д. і вважають її своїм особистим ворогом?

У Юлі є колекція вкрадених з музеїв картин? А може у неї є вілла в Іспанії поруч з віллою путіна? Або у неї є мощі святого товариша? А колекція антикваріату? А може є “Апостол” Івана Фьодорова, який в розшуку? А колекція зброї у неї теж є?

Я давно не Юлін фанат. І причина одна. І у цієї причини є конкретні прізвища: Аваков. Пашинський, Чорновол, Турчинов, Яценюк, Парубій, Ляшко і т.д. Але я так само можу визнати очевидне. Юля не зв’язана по руках і ногах бізнес-зобов’язаннями з олігархічною мерзотою, що рве країну на частини. Ви говорите що вона рветься до влади. Назвіть мені, хто з попередніх президентів до неї не рвався? Порошенко теж не рвався? Може він пручався, а ми його впихнули на трон? Назвіть, хто з тих, що згуртувалися зараз навколо порошенка до неї не рветься зараз? Я не готова зараз голосувати за ЮВТ, якщо будуть вибори. Але я можу сказати їй тільки спасибі, що вона підтримала Михайла в цій ситуації.

Liza Bogutskaya

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE