Politerno > Тернопільщина > Ще раз про турків у Джурині. Відповідь Степану Барні – Автомайдан (Відео-фото)

Ще раз про турків у Джурині. Відповідь Степану Барні – Автомайдан (Відео-фото)

  • 31 Серпня, 2017
  • 1752 Переглядів
  • 0

Ваша, Степане Степановичу, поїздка на ремонт дороги Джурин-Базар спонукала й нас відвідати мальовничу місцину і помилуватися результатами роботи турецької компанії “Арес Вест Констракшн Компані”.

Із обіцяних до кінця року 2,5 кілометрів нової асфальтованої дороги і 4,5-кілометрової ділянки із ямковим ремонтом наразі готові лише 250 метрів. І це майже за 2 місяці роботи! Для порівняння – 1,7 км дороги від с.Оліїв до с.Лопушани у Зборівському районі фірма «Авакс-Проф» зробила практично за тиждень. На прес-конференції представники «Ареса» заявили, що завершать роботу за місяць.

Ми продовжуємо інспектувати якість доріг, аби змусити все ж зробити цю дорогу якісно. Врешті, її зроблять. Не в останню чергу завдяки нашим стимулюючим публікаціям. Врешті, плюс до карми отримаєте й Ви, пане голово, оскільки обіцянка буде виконана. Матимете можливість зробити фото на дорозі, яку сто років ніхто, крім Барни, не міг зробити. І все ж, Степане Степановичу, скільки би прес-конференцій не давали турки, кримінальні справи на декого із них нікуди не поділися із реєстру судових рішень. Тому наступного разу, коли запрошуватимете заморських спеціалістів, поцікавтесь біографією засновників. На щастя, живемо в епоху Інтернету.

А зараз представляємо репортаж Ігоря Василіва з місця, де «кипить» робота. Приємного всім перегляду!

 

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE