Politerno > Україна і світ > Тупицький каже, що “Автомайдан” і ЦПК їдуть до його тещі, а вона у Донецьку

Тупицький каже, що “Автомайдан” і ЦПК їдуть до його тещі, а вона у Донецьку

  • 3 Листопада, 2020
  • 904 Переглядів
  • 0

Громадські організації “Автомайдан” і “Центр протидії корупції” влаштовують 7 листопада акцію-автопробіг “Тупицький – вали до Ростова” до маєтку, де мешкає голова Конституційного суду Олександр Тупицький. 

У свою чергу, Олександр Тупицький на брифінгу 3 листопада заявив, що активісти “Автомайдану” і ЦПК їдуть з акцією протесту не до нього додому, а до його тещі у Васильків. Але її там, за його словами, зараз немає, бо вона поїхала в окупований Донецьк.

 

Голова КС заявляє, що його теща Лариса Колпаченко продала квартиру в Донецьку і купила дім у Василькові Київської області. Але стверджуючи це, він збився і заявив, що сам купив будинок. Також Тупицький розповів, що власноруч докупив до земельної ділянки тещі ще 7 соток землі, щоб побудувати там спортивний зал.

Читайте також:
Конституційний локдаун


За словами Тупицького, саме над цим будинком днями активісти запускали свої квадрокоптери.

“Так я хочу запитати “Автомайдан”: до кого вони їдуть і кого вони хотять вивезти в Ростов? Можливо, вони поїдуть не до мене, а до тьощі, яка щас поки шо вимушено знаходиться на території Донецька? І з нею там поговорять – хто, як купував. Так як “Схеми” полетіли в Крим, “Автомайдан” нехай поїде в Донецьк. Завтра вони зберуть все імущество родичів і навісять, що все це моє майно. Післязавтра мене звинуватять в сепаратизмі. Все це – травля”.

На запрошення поїхати вже відгукнулися майже 800 людей.

Нагадаємо, у 2018 році голова Конституційного суду Олександр Тупицький став власником земельної ділянки у селищі Кореїз в окупованому Криму, оформивши договір купівлі-продажу за російським законодавством, але не відобразив інформацію про це у своїй декларації про майно та доходи.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE