Politerno > Україна і світ > “Дякую за те, що ваша пам’ять жива”: автор знищених “Ікон Революції” пообіцяв особисто їх відновити

“Дякую за те, що ваша пам’ять жива”: автор знищених “Ікон Революції” пообіцяв особисто їх відновити

  • 4 Вересня, 2017
  • 1362 Переглядів
  • 0

Автор “Ікон Революції”, які самовільно були знищені власником магазину “Емпоріум” в Києві, стверджує, що спроба групи художників відновити трилогію – це “спроба обманути нас усіх і пропіаритися”.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Друзі! Українці!

Я до глибини душі вражений Вашою реакцією на факт знищення Трилогії “Ікони Революції” на Грушевського. Я надзвичайно вдячний усім Вам за підтримку, коментарі і повідомлення. Мені, як і Вам, прикро, що таке сталося. Однак, ніхто з представників державних інституцій, окрім простих українців, не звертався до мене з проханням відновити картини. Сподіваюсь, Ви розумієте, що самовільне відновлення у даній ситуації неможливе.

Читаю, що група художників, начебто, завтра – 4 вересня, відновлюватиме малюнки без моєї участі. Прикро, але такий крок, як на мене, є нічим іншим, як спробою обдурити нас усіх та пропіаритися на даній ситуації. Так само, як і продаж репродукцій моїх робіт, які начебто, масово продають на ринках. Я не продаю свої роботи, сувенірну продукцію, тощо, тож, закликаю Вас не купувати крадене.

“Ікони Революції” в оригінальному розмірі в одному екземплярі є у моїй колекції, так само, як і трафарети, якими я створював Трилогію у 2014-му. Вони все ще у майданівській сажі…

Я обіцяю Вам усім, що відновлю Трилогію, як тільки ситуація набуде правильного розвитку.

Журналісти, даруйте, що не спілкуюся з Вами, не люблю публічності і зайвого піару.

Вдячний усім за розуміння. Миру усім Вам і ще раз дякую, що Ваша пам”ять жива!

З повагою, соціальний художник #Sociopath

Читайте також: Луценко пообіцяв “перевірку бізнесу вандалів”, що знищили графіті, а прокуратура Києва порушила справу

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE