Politerno > Україна і світ > Суд заарештував Кримчака із заставою в 1,4 млн гривень – деякі подробиці справи від Левченка

Суд заарештував Кримчака із заставою в 1,4 млн гривень – деякі подробиці справи від Левченка

  • 16 Вересня, 2017
  • 1526 Переглядів
  • 0

Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою депутату Київської міської ради Сергію Кримчаку (фракція “Єдність”) з альтернативою застави 1,4 млн гривень.

Про це “Українським новинам” розповів його адвокат Ігор Черезов.

“Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила арешт з альтернативою застави 25 мільйонів гривень. Суд обрав арешт із заставою 1,4 млн гривень”, – повідомив адвокат.

За словами адвоката, Кримчака правоохоронці вже відвезли до Лук’янівського СІЗО.

Як повідомлялось, НАБУ затримало колишнього “компаньйона” Черновецького, депутата Київради Сергія Кримчака

Згодом стало відомо, що затриманий НАБУ депутат Київради Сергій Кримчак виявився чоловіком внучки екс-прем’єра України.

За кілька годин до його затримання позафракційний народний депутат Юрій Левченко на своїй сторінці у Facebook написав, що після його звернення Спеціальна антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо Кримчака.

За словами Левченка, той незаконно відвів для своїх родичів три земельні ділянки на вулиці Толбухіна в Шевченківському районі Києва.

“Добре, що слідство просувається, і сьогодні у цій справі відбувся обшук, проте хотілося б правоохоронним органам також нагадати, що поки йде слідство, Кримчак продовжує собі незаконно забудовувати ці ділянки. Тож логічно було б подати нарешті до суду з вимогою накласти на них арешт”, – написав Левченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE