Politerno > Україна і світ > Генерал, який каже, що ми не здатні воювати проти ворога, має застрілитись,– Стемпіцький (Відео)

Генерал, який каже, що ми не здатні воювати проти ворога, має застрілитись,– Стемпіцький (Відео)

  • 17 Вересня, 2017
  • 1446 Переглядів
  • 0

Генерал, який каже своїм воїнам, що ми не здатні воювати проти іншої держави – має застрілитись. Це щоби не ганьбити своє ім’я і ті погони, які він носить на плечах.

Про це в ефірі програми FACE 2 FACE на телеканалі ZIK заявив командир Українського добровольчого корпусу “Правий сектор” Андрій Стемпіцький.

“Ні Головнокомандувач, ні генерали апріорі не можуть говорити, що ми не здатні воювати. Вони не можуть говорити про це ні своїм громадянам, а тим більше військовослужбовцям. Тобто, головнокомандувачі та генерали наперед говорять, що ми не здатні воювати. Цим людям взагалі потрібно зняти погони і як мінімум – піти геть з посад, а як максимум – застрелитися”, – вважає гість програми.

Командир Українського добровольчого корпусу “Правий сектор” наголосив, що якщо генерал каже воїнам, що ми не здатні воювати проти тієї держави – він також має застрілитися.

“Це щоби не ганьбити своє ім’я і ті погони, які він носить на плечах, це перше. Друге – а чому зараз так уникають Договору дружби і співпраці 1998 року, де йшлося про взаємоповагу до територіальної цілісності, про непорушуваність кордонів між РФ та Україною, чому до сих пір цей закон діє, чому цей договір не розірваний”, – дивується Стемпіцький.

Водночас, як зазначив гість програми, поясненням цього є те, що це велика фальш та велика гра.

“Насправді, ніхто не хоче воювати крім українського народу. Влада готова гратися, торгуватися, плазувати перед противниками, перед партнерами лише для того, щоби припинилася страшна для них війна. Адже розірвати договір, назвати війну – війною, терористів – терористами, це означає взяти на себе відповідальність за долю країни. Але коли вони ставали цими чиновниками і посадовцями всіх рівнів і ланок, вони не думали, що може бути війна, вони думали, що можна буде просто красти, як і всі інші попередні. Але тут вийшла війна і в цій ситуації їм стало страшно”,– висловився Андрій Стемпіцький.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE