Politerno > Україна і світ > Власенко: єдиним результатом реформи в МВС має бути безпека, а не піар (Відео)

Власенко: єдиним результатом реформи в МВС має бути безпека, а не піар (Відео)

  • 17 Вересня, 2017
  • 1358 Переглядів
  • 0

Реальним результатом реформи в МВС має бути зменшення злочинності, спокій українських громадян та можливість спокійно ходити вулицями наших міст. Ось це результат реформ, все інше – піар.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу “Народ проти!” на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Сергій Власенко.

“Реальним результатом реформи в МВС має бути зменшення злочинності, спокій українських громадян та можливість спокійно ходити вулицями наших міст. Оце результат реформи, все інше – це лише шлях до реформи, це перше”, – зауважив Сергій Власенко.

Також, за словами нардепа, основним принципом будь-якої реформи, а особливо реформи правоохоронних органів має бути професіоналізм, а не просто піар та “переодягання у нові форми”.

“На жаль, те що відбувається зараз із правоохоронною системою точно не відповідає ані досягненню результатів, ані тому критерію, який я зазначив”,– каже Власенко.

Нардеп також висловився і щодо реформи Нацполіції, яку проводила Хатія Деканоїдзе. Власенко додав, що він навіть не може підібрати слів, які би оцінили роботу екс-очільниці Нацполіції.

“При цьому зверніть увагу, що я категоричний противник іноземців на державних посадах. Я думаю, що цих “парашутистів” треба забувати, варто брати українців професійних, якісних та фахових, аби саме вони проводили глибоку, реальну та професійну реформу правоохоронних органів”,– акцентував Сергій Власенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE