Politerno > Україна і світ > Влада спробує розвалити опозицію – політолог

Влада спробує розвалити опозицію – політолог

  • 17 Вересня, 2017
  • 1222 Переглядів
  • 0

Влада намагатиметься не допустити консолідації політиків навколо екс-губернатора Одесою області Михайла Саакашвілі і спробує розвалити опозицію.

Про це в коментарі ГолосUA повідомив політолог Андрій Золотарьов.

“Саакашвілі сам не знає, яка його чекає доля. Влада намагатиметься не допустити навколо Саакашвілі консолідації політиків, так як прекрасно розуміє, що його зв’язка з Юлією Тимошенко, Валентином Наливайченком і Андрієм Садовим стане колосальною проблемою для чинного уряду. Спробують розвалити опозицію. Потім дискредитувати і розбиратися з кожним лідером опозиції окремо. Після чого проти Саакашвілі відкриють кримінальні справу. Може бути, щось вспливе по губернаторству. Влада намагатиметься підвісити Саакашвілі на гачок кримінальних справ”, – сказав А. Золотарьов.

За його словами, навряд чи українські парламентарії підуть на депортацію Саакашвілі.

Як повідомлялось, учора, 16 вересня, екс-губернатор Одеської області і лідер партії “Рух нових сил” Михайло Саакашвілі озвучив три вимоги до влади, з якими він планує приєднається до активістів і разом зібратись в Києві 17 жовтня.

Також, політик відхилив наміри прориватись до Верховної Ради, а генеральний прокурор Юрій Луценко пообіцяв не заарештовувати і не екстрадувати Міхо.

Раніше лідер Міхеїл Саакашвілі заявляв, що має намір наступного вівторка, 19 вересня, прибути до Києва.

Про це він повідомив під час виступу на Центральній площі в Чернівцях.

“Я пройду ще в кількох містах України, потім ми перемістимося в Києві. 19-е вересня це день, наскільки я чув, мені хтось по дорозі сказав, день архангела Михаїла – хранителя Києва. Треба Київ терміново рятувати! Ми всі перемістимося до Києва і там будемо знаходитися. Це буде початок”, – сказав Саакашвілі.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE