Politerno > Україна і світ > Порошенко та Саакашвілі вважають одне одного собі зобов’язаними, – політолог (Відео)

Порошенко та Саакашвілі вважають одне одного собі зобов’язаними, – політолог (Відео)

  • 19 Вересня, 2017
  • 1395 Переглядів
  • 0

Петро Порошенко вважає, що він підібрав Саакашвілі майже на політичному смітнику, привіз до України та дав можливість політичної реанімації. Натомість екс-президент Грузії вважає, що це Порошенко йому зобов’язаний, адже він підняв його імідж та боровся з його ворогами.

Таку думку на телеканалі ZIK висловив політолог Олександр Кочетков.

“Петро Порошенко – це, мабуть, найрозумніший та найпідготовленіший президент за всі часи України. Порошенко – розумна, освічена та дуже цікава людина, і все, що робить, пропускає через себе”, – вважає Олександр Кочетков.

За його словами, в уяві п’ятого Президента України він сам перебуває в центрі всього всесвіту і все, що відбувається довкола нього, обов’язково повинно його стосуватися.

“Він обов’язково повинен контролювати і впливати на все, що відбувається в країні. Тобто немає ніякого Луценка Генпрокурора, є помічник Порошенка у Генеральній прокуратурі. Є помічник в Кабміні – це Гройсман, а Парубій – це помічник Президента у Верховній Раді”, – пояснює політолог.

На його думку, Петро Олексійович дуже особисто сприймає ситуацію із Михеїлом Саакашвілі – як зраду друга дитинства.

“Порошенко вважає, що він його взяв майже на політичному смітнику, адже про нього всі забули, привіз до України та дав можливість політичної реанімації, щоб потім той міг повернутись на батьківщину та очолити дружню до України Грузію. І він дуже ображений, що все пішло не за планом”, – вважає експерт.

Натомість, за його словами, Саакашвілі навпаки вважає, що це Порошенко йому зобов’язаний, адже він підняв його імідж та боровся з його ворогами.

“Тому він вважає, що це Президент повинен бути йому зобов’язаним. Вони не змогли знайти спільної мови, тому і існує ця особистісна проблема між ними. І жодного вирішення цієї проблеми немає”, – заявив Кочетков.

Читайте також:

Михеїл Саакашвілі висадився у центрі Києва

Не Саакашвілі єдиним. Хто буде виводити людей на вулиці Києва в найближчі дні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE