Politerno > Україна і світ > Саакашвілі і мер Глухова Терещенко провели під Кабміном спільну акцію з медичним ухилом (Відео)

Саакашвілі і мер Глухова Терещенко провели під Кабміном спільну акцію з медичним ухилом (Відео)

  • 25 Вересня, 2017
  • 1167 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 25 вересня, рух опального Михайла Саакашвілі “Рух нових сил”, оголосив про проведення акції біля Кабінету міністрів

На офіційній сторінці руху в Facebook, з ранку говорилося, що сам Михайло Саакашвілі і мер Глухова Мішель Терещенко виступлять зі спільною заявою.

Акція дійсно відбулася. Як повідомляє кореспондент “Strana.ua” з місця подій, підходи були оточені невеликою кількістю поліції, а самих мітингувальників зібралося пару десятків людей.

Михайло Саакашвілі підігнав під Кабмін дві машини “швидкої допомоги” – одну голландську, подаровану місту Глухову благодійним фондом, і другу – вітчизняну. Для порівняння.

“Чи потрібні нам автомобілі” Швидкої допомоги “з Голландії або будемо їздити на жахливих старих, але” своїх “? В них, якщо у людини, наприклад проблеми з серцем, то він нікуди не доїде. І це все наслідок ідіотизму тих людей, які сидять в цій будівлі”, – заявив Саакашвілі і показав рукою на Кабмін.

“Замість швидкої для сердечників нам зараз потрібна інша швидка допомога для того, щоб позбутися від безсердечні совкових бюрократів”, – додав Саакашвілі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE