Politerno > Україна і світ > Сім’я Порошенка записала привітання з його днем народження в стилі часів Брежнєва – реакція соцмереж (Відео)

Сім’я Порошенка записала привітання з його днем народження в стилі часів Брежнєва – реакція соцмереж (Відео)

  • 26 Вересня, 2017
  • 2488 Переглядів
  • 0

У соцмережах обговорюють відеоролик за участю сім’ї Петра Порошенка, яка привітала президента з днем народження. Ролик виглядає як “випуск новин”, де всі члени президентської сім’ї перераховують гдостоїнства Порошенка – як керівника країни, чоловіка і батька.

Правда, в соцмережах відзначають, що роблять вони це чомусь в минулому часі, немов проводжаючи главу держави на заслужений відпочинок. Денис Бігус, журналіст: “Я не можу позбутися відчуття, що дружину Порошенко в цьому привітанні озвучувала Юлія Володимирівна. Якщо ви не розумієте, про яке привітання мова – не переживайте, ви його ще побачите. Це неминуче”.

 

Леонід Швець журналіст: “Сім’я Порошенко дохідливо, з використанням сучасних відео- та аудіозасобів, на всю країну показала своєму птатусю, що другий термін йому і нам протипоказаний. Спасибі, Марина”.

Блогер Artur Ylvyy: “Вельмишановний Петро Олексійович! Вітаю Вас зі світлим святом Вашого дня народження. Начебто народилися Ви, а мене така радість переповнює, як ніби це я сьогодні народився. Я щасливий від того, що є очевидцем великих справ великої епохи Великого Сина, слава про якого рознеслася по всьому світу. Щасливий від того, що вважаю за свій обов’язок оспівувати в Ваш день народження сповнене великих справ Ваше життя – нашого найдобрішого Господаря на благо Відродження своєї країни. Ви – всесвітньо визнаний, вічно великий Украінобаші, покровитель всіх українців, рятівник нації, наша твердиня, опора, надія, що відроджує своїм чуйним серцем давню славу українського народу, сьогодні перетворив свою Вітчизну в миротворчий центр. Коли я бачу, як втілюються в життя Ваші грандіозні плани, коли слухаю Ваші історичні виступи – від хвилювання не можу стримати сліз щастя і гордості. І по щоках котяться світлі сльози – немов крапельки мого натхнення. Коли великі слова зливаються воєдино з великими справами – відбувається справжнє диво, здатне вразити нашу свідомість. Я підношу ці привітання з днем ​​народження великого Украінобаші! Світло очей Ваших осяює небосхил, мудрість думок Ваших розливається по світу немов спів райських птахів! Ваш образ пестить наш погляд, Ваші слова підкорюють наші уми і серця. Для великого Президента вранці сходить сонце, щоб висвітлювати його шлях, і вечорами сонце сідає, щоб вранці Ви знову могли явити свого народу чудо! Здоров’я Вам, щастя, сил! Многая літа, дорогий Петре Олексійовичу! Слава Украінбаші! Єдиному Істиному Герою – багаторазове Слава!”.

Блогер Макс Бужанський: “Знав, знав же ж, що ні за яких обставин не можна дивитися вітальний ролик, записаний членами президентської сім’ї. Як дружина Синьої Бороди, тремтячою рукою відкриваючи заборонені двері, ткнув пальцем в екран. Який біль. Я щиро сподіваюся, що всіх учасників і творців цього шокуючого відео змусили зніматися під загрозою чогось жахливого. Інакше все є ще жахливішим. Але вони могли б звернутися до нас, впевнений, в допомозі не відмовив би ніхто. Я завжди посилаюся на Леоніда Ілліча Брежнєва, як на приклад для порівняння. Але такої дурні і він в житті не бачив, вже не кажучи про те, що часи трохи більш пізні і успіхи у нього були явно злегка яскравіші. Це не вульгарність, я навіть не розумію, яким чином це охарактеризувати. Бірюков, в цьому році написав свій вітальний пост хвилин на сорок пізніше, ніж в минулому, мабуть роздавлений розумінням того, що подібних вершин йому не досягти в житті. І культом особистості це не назвати, це щось схоже на колгоспника, який потрапив на програму Поле Чудес часів перебудови, і, користуючись нагодою, передає привіт односельчанам. Особливо порадував авторський хід – екстрена новина. Ну так тонко, дятли падають з гілок від заздрості. Було б по справжньому добре, якби члени Сім’ї принижували один одного трохи менш публічно, неофіційно, не втягуючи в цей капусник всю країну. І серйозно задумалися, що такого махрового совка не вдалося б досягнути, навіть якщо навалити всіх повалених Леніних одного на іншого. Коротше, перебір, безглуздий і нещадний. І ці люди сміялися над портретами Пшонки? P.S. За будь-який образливий коментар на адресу Президента або членів його сім’ї видалю разом з коментарем. Не можете знайти в собі витонченої іронії, не шукайте ніякої”.

Окремо на тлі численних злостивців виглядає пост Юрія Бірюкова, радника президента: “Десь пізня осінь 14-го, точно листопад, але дату вже не згадаю. Дуже пізня зустріч, дуже-дуже, далеко після опівночі. Тоді взагалі завжди такий графік був – зустрічі, доповіді, зустрічі, доповіді. І дзвінки партнерам – Німеччина, Франція, США, Німеччина, Франція, США. дзвінки, зустрічі, доповіді, дзвінки, зустрічі, доповіді… Він був втомлений, зовсім. Це завжди добре видно і відчувається з перших секунд зустрічі – буде довга і грунтовна розмова або за день вже такий вінегрет, що в голові якийсь туман від уривків думок. В ту ніч він був зовсім втомлений. – Юр, давай коротко. А краще давай завтра. Якщо буде можливість завтра. За даними розвідки партнерів вночі може початися велика війна. Зараз буде тристоронній телефонний дзвінок. Так що, давай коротко. На тлі всього почутого моя доповідь була зовсім не до місця і не до часу, так що я вклався за пару хвилин. А потім ще кілька хвилин ми сиділи в тиші, ну вкрай рідко обмінюючись якимись фразами. Він явно готувався внутрішньо до розмови, і використовував ці хвилини для концентрації. До кімнати заходили помічники, заносячи записки і папки з якоюсь інформацією. Я намагався сидіти тихою мишею… Що ще було всередині в той момент? Він, той що відбувся, заможний, який досяг, який добився. Чи думав він про те, що можна ж було спокійно розмінятися на комфортне і безтурботне життя, довге і комфортне безтурботне життя… Та ні, жодного разу я про таке від нього не чув. Ні пів-слова, ні пів-натяку. Як усвідомити це? Як це прийняти? Як прийняти рішення встати на грань? Коли ти йдеш по лезу. По самому-самому краєчку леза. Десь далеко залишилося те сама, яке безтурботне. Ну, безтурботне відносно масштабів відповідальності за десятки мільйонів нас. А потім його викликали на розмову. Кажуть, вона була довгою. Кажуть, вона була галасливою. Кажуть, порушувалися норми дипломатичної пристойності. Різне кажуть. Велика війна тієї ночі не почалася. Петро Порошенко, з днем ​​народження. В такий день всі бажають стопятьсот мільйонів побажань. Я тихенько побажаю стопятьсот перше – сили. Ми як зможемо – ми допоможемо. З Днем народження. І спасибі!”.

Блогер Макс Бужанський перепостив цей текст Бірюкова та прокоментував: “Десь на середині тексту я вирішив, що мова йде про Ісуса Христа, що взяв на себе гріхи людські. Але ні, все набагато серйозніше. Як вони будуть жити одне без одного потім, розуму не докладу “.

“Чув сумну історію про порохобота, який забув привітати Порошенка з Днем народження, і його перевели з самостійної роботи на коменти і репости Пономаря”, – жартує про ажіотаж з привітаннями президента блогер Антон Ходзе (Олег Пономар – блогер, відомий своїми постами на захист Порошенко).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE