Politerno > Україна і світ > Психолог: Вчорашнє привітання Порошенка – дефіцит суспільного визнання, який Петро Олексійович гостро переживає

Психолог: Вчорашнє привітання Порошенка – дефіцит суспільного визнання, який Петро Олексійович гостро переживає

  • 27 Вересня, 2017
  • 1659 Переглядів
  • 0

А взагалі ситуація, судячи з усього, відчайдушна.

На відміну від нас, Марина Порошенко дуже добре знає, що відбувається з її чоловіком, як він реагує на ті чи інші події.

І вибір такого способу привітати і підтримати – через розігрування новинного випуску, вихваляючого діяння і доблесті президента – швидше за все свідчить про дефіцит суспільного визнання, який Петром Олексійовичем гостро переживається.

З одного боку, звичайно, камон. Ну що у наших політиків за підліткова спрага похвали? Вони іноді на повному серйозі чекають подяки за розробку якоїсь концепції проекту внесення змін до стратегії. От прямо молитися на них повинні за їх подвиг. А ніхто не молиться, бездуховні, ненаситні, кровожерливі зомбі.

А з іншого боку, ми здається вже перестали помічати, наскільки емоційно токсичним стало наше середовище соціального існування. Правда, друзі, ми живемо в емоційній смітнику. Всі проклинають і матюкають всіх. Ніхто не поважає нікого. Всього-то й залишилося безпечних просторів – сім’я та купка однодумців.

ПиСи Ролик пошлий, мені не сподобався.

Светлана ЧУНИХИНА

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE